torstai 3. heinäkuuta 2008

Sainpas aikaan muutaman kortin

Onpa siitä hetki heilahtanut kun olen viimeksi kortteja tehnyt! Yhtenä iltana tässä taannoin kärpänen puraisi, mutta tyttäreni oli lainannut minulta kaksipuoleista teippiä ja hukannut sen jonnekin. Sitä ei löytynyt mistään vaikka kuinka etsin. Sain sitä tänään postitse nettiystävältäni ja heti pääsin puuhiin. Tässäpä kuvat tämän päivän tuotoksista.




8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihania kortteja! Kuvat ovat todella kauniita.

Ninnalisa kirjoitti...

Kiitos Tirsu! Tuntuupa mukavalle kuulla kauniita sanoja ja kuulla sinusta!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun oli täällä kortteja näytillä.

Hyvät värit ja perhosista tykkään aina, tuo alimmainen on herkkä ja kaunis.

Ninnalisa kirjoitti...

Olen oikein tyytyväinen perhos- ja keijukortteihin. Keskimmäinen jotenkin jäi mietityttämään, mutta saa nyt kelvata tuollaisena.

Keijukortin kuvan alle laitoin tuollaisen piparinmallisen paperin. Mietin pitkään että laitanko vielä jonkun muun paperin siihen alle, mutta tulin siihen tulokseen, että ei se enää muuta kaipaa.

Anonyymi kirjoitti...

On tuo keskimmäinenkin kortti hyvä.

Keijussa on kaikki kohdallaan ei tarvinnut lisää mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Keijukortti on täydellinen juuri tuollaisena. Hyvä ettet lisännyt mitään. Vähemmän on enemmän tässä niin kuin monessa muussakin asiassa.

Anonyymi kirjoitti...

Käyppä blogissani, siellä on jotain sinulle.

Ninnalisa kirjoitti...

Olen samaa mieltä kanssasi, Tirsu, keijukortin suhteen. Jos olisi jotain lisännyt niin liikaa olisi ollut. Ja keskimmäiselle kortillekin löytyy varmasti omistaja.

Kiitos Tia tunnustuksesta. Kyllä lämmitti mieltä kaiken tämän harmituksen keskellä. Laitan sen tänne blogiini kunhan jaksan