maanantai 7. heinäkuuta 2008

Läheltä piti

Meidän talon ainoat lemmikit ovat kaksi gerbiiliä, Antero ja Nöpö. Nöpölle meinasi käydä eilen hullusti. Tyttäreni siivosi häkin ja laittoi takaisin kaikki tavarat, mukaan lukien puisen onton putken, tällaisen


Hetken kuluttua tyttäreni huutaa hätääntyneenä, että Nöpö jäi jumiin. Se oli mennyt putkeen putken päästä ja työntänyt päänsä reiästä joka on lähimpänä putken päätä. Pää oli puolittain ulkona, samoin toinen etutassu. Nöpö ei päässyt eteen eikä taaksepäin vaan oli todellakin juuttunut putkeen kiinni. Kyllä minulla oli kova työ saada eläin irti loukkaamatta sitä. Vetää en voinut enkä kovasti työntääkään. Pikkuhiljaa sain tassun vapautettua ja sitten pääsin liikuttamaan päätä sen verran, että se vapautui reiästä. Potilas voi nyt hyvin kuten kuvista näkyy.


Vasemmassa alakulmassa kurkistaa Antero. Ujostelee selvästi kameraa...


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun Nöpölle kävi hyvin. Ekan kerran osuinkin blogiisi ja usealla sivulla vierailin. Niiiin hienot lasityöt ja muuta :)

Ninnalisa kirjoitti...

Kiva kun kävit vierailulla. Tyttärelleni, 10 v, Nöpön tapaus oli aika järkyttävä. Onneksi kaikki päättyi hyvin. Putki lähtee ylihuomenna takaisin kauppaan...

Kiitos kehuista! Mieltä lämmittää!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kamala! Kiva lelu paljastuikin vaaralliseksi. Onneksi sait Nöpön pois pinteestä. Minä olisin varmaankin hädissäni ruikkinut jotain saippuaa sinne tassuun ja niskaan.
Kiva muuten, kun laitoit näiden lemmikkienne kuvia tänne.

Ninnalisa kirjoitti...

Ei sitä tosiaankaan osaa aavistaa kaikkien lemmikeille ja lapsille tarkoitettujen lelujen vaaroja. Minulle ei tuo saippua tullut mieleenkään. Siitä olisi voinut olla apuakin.

Onneksi vahinko sattui kun olimme kotona. Tuskin Nöpö olisi kovin kauaa hengissä säilynyt pinteessä. Sen verran pahan näköisesti oli kiinni.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun Nöpö sai vapautuksen pinteestä ja on virkeenä ilonanne.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ajatella, että tuommoistakin voi sattua! Onneksi kävi hyvin!

Ninnalisa kirjoitti...

Sanopa muuta, pappi puikoissa. En olisi osannut moista kuvitella pahimmassa unessanikaan. Onneksi oltiin kotona kun jumi sattui, muuten olisi voinut löytyä kuollut gerbiili kotoa ja tulla maansuru perheeseemmee.