sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Äitiyspikkuhousut...

Innostuin näin pyhäpäivän kunniaksi siivoamaan makuuhuonetta ja vaatekaappiani. Olen käynyt vaatekaappini läpi suhteellisen tasaisin väliajoin, hävittänyt tarpeetonta ja pieneksi käynyttä. Minullakin tuntuu olevan kasvuikä edelleen käynnissä... Jostain syystä on tainnut käydä niin että ylin hylly, jossa pidän housuja, on jäänyt aina vähän huonommalle tarkastelulle. Nimittäin, löysin sieltä perimmäisestä nurkasta ÄITIYSPIKKUHOUSUT! Perimmäisessä nurkassa oli jotain vaaleanvihreää rutussa ja kun ne sieltä sain ongittua niin meinasi nauru päästä. Nuorimmaiseni täyttää kohta seitsemän ja kaappini nurkasta löytyy äitiyspikkuhousut. Pitäisiköhän laittaa naftaliiniin ja säästää tuleville sukupolville?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho. Sitkeästipä olet säilyttänyt niitä. Pitsiköhän sinun tosiaan säilyttää ne tuleville sukupolville. Ehkä pöksyjen arvo nousee arvoon arvaamattomaan joku päivä niin kuin vaikkapaaaa.... vanhojen peltipurkkien on käynyt.
Hih hih! =)

Ninnalisa kirjoitti...

Niin, eihän sitä tiedä miten arvon käy. Mielessäni maalailen kuvaa siitä kuinka tulevalle miniälle esittelen pöksyjä, että "näitä minä käytin silloin kun Eemeliä odotin". ;D