keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Lankakaupassa

Piti tänään käyttää autoa huollossa Iisalmessa ja kävin samalla hiplaamassa kaikkia ihania lankoja lankakaupassa. En voinut vastustaa kiusausta kun näin tämän langan.

Lanka on nimeltään Elegant teetee ja ihanan pehmoista. Siinä on 70% kampavillaa ja 30% tussahsilkkiä. Kuulostaa todella eleganilta ja hienolta, vai mitä? Vyyhdessä on 500 m lankaa ja se painaa vain 50 g. Mielessäni suunnittelin, että josko tekisin tästä salomoninsolmuhuivin. Taidan antaa ajatuksen muhia vähän aikaa ja päättää vasta sitten mitä tästä tulee.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienon löydön sitten teit, anna vaan muhia suunnitelmat päässäsi.

Ninnalisa kirjoitti...

Ihastuin tuohon väriin. Muutkin värit olivat tosi kauniita, sellaisia murrettuja. Täytynee selailla nettiä ja lehtiä niin kyllä keksin jotakin.

Anonyymi kirjoitti...

Oletpa ostanut ylellistä lankaa. Vau!
Kävin heti etsimässä tietoa langasta. Se on kyllä tosi ohutta, koska sitä neulotaan kaksinkertaisena ja silloinkin tosi ohuilla puikoilla. Salomoninsolmuissa lanka pääsisi varmasti oikeuksiinsa.

Ninnalisa kirjoitti...

Enpä ole itse älynnyt tietoa etsiä tuosta langasta. Täytynee tutkia asiaa tarkemmin. Huiveihin kuulemma käyttävät tuota lankaa paljon, juuri sen keveyden vuoksi.