keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Nöpö ja piinaputki

Käytin tänään autoa huollossa Iisalmessa ja sieltä eläinkaupasta ostin aiemmin putken mikä meinasi koitua Nöpömme kohtaloksi. Vein putken liikkeeseen kertoakseni tapahtuneesta ja että tietävät varoittaa muita jotka ovat putkea ostamassa gerbiileille. Vastaanotto oli oikein hyvä, myyjä sanoi ettei vastaavaa ole ainakaan heidän tietojen mukaan tapahtunut. Lupasivat ilmoittaa putken myyjätaholle asiasta. Hyvittivätkin putken hinnan minulle vaikken sitä vailla ollutkaan.

Nöpö on nyt niin kuin ennenkin. Shokki taitaa olla ohi ja entinen touhu jatkuu. Luojan kiitos.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi juku. En olekaan vielä lukenut tuosta piinasta sen paremmin, mutta me saimme sellaisia puisia putkia, joissa oli yksi reikä keskellä, ja matkalla noita aukkoja siellä täällä. Emme uskaltaneet laittaa lainkaan gerbuille. Vaikka sanotaankin, että menevät kovin pieneen tilaan, mutta kuitenkin.

Kiva Ninnalisa, että olet poikennut mun blogissa, vaikka se onkin vielä kovin keskeneräinen. Harjoittelen, ja kirjoittelen sitten pikkuhiljaa enemmän. (näkyykö noi laatikot blogissanii nyt?)
Huomenissa lisäilen noi elämäni eläimet sinne, kun saan kerättyä kuvat kaikista kansioista, joita on miljoona :)

Ninnalisa kirjoitti...

Meillä ainakin kokemus opetti että on oltava aika tarkkana millaisia leluja laittaa lemmikeilleen. Tuota putkea oli isompikin malli, se ehkä voisi gerbuille sopia, mutta en uskaltanut ottaa riskiä.