sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Siivousta epätoivon partaalla

Minulla on ollut kirpputoripaikka vuokrattuna kohta 12 viikkoa. Olen käynyt läpi huushollimme nurkkia, kaappeja, laatikoita... Kuvittelin jo, että turhanpäiväisen romun määrä alkaa jo hiipumaan, mutta väärin luulin. Joten taidanpa jatkaa vielä paikan vuokrausta.

Siirryin pari päivää sitten raivaamaan kodinhoitohuonetta eli siis sitä paikkaa minne kaikki työnnetään kiireessä kun yllätysvieraat on ovella. Eikö se olekin kodinhoitohuoneen perimmäinen tarkoitus? Joka tapauksessa, nyt olen löytänyt hukassa olleet paperinarut, huovutusvillat, löysinpä kaapin nurkasta värillistä kynttilävahageeliäkin. Milloinka lie sitäkin ostanut? Toisen kaapin nurkassa kököttää lasipurkeissa pikku tilkkoja kankaanpainantavärejä - olen säästänyt niitä jos joskus iskee tuuli kankaanpainantaan. Taidan kipata ne tänään roskiin - intoa ei ole tullut ainakaan kolmeen vuoteen... Mitä, minäkö muka hamstraaja?!?

Laitanpa tähän kuvan kodinhoitohuoneen ainoan laatikon sisällöstä. Paljonkohan tuosta on tarpeellista? Melkein tekisi mieli kipata koko hoito roskiin... Taidan kuitenkin käydä läpi pintapuolisesti ja katsoa josko joukossa on jotain oikeasti tarpeellista.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mitä mitä..? Siis 12 viikkoa kirppispöytä? Minä aion varata yhdeksi viikoksi pöydän heti heinäkuun alussa. Pöytävuokra on 25euroa/vk ja myyntipaikka ottaa vielä 6% myynnistä. Täällä ei halvemmalla myyntipaikkoja saa. Kurjaa.

Ninnalisa kirjoitti...

Meidän kirppiksellä on ollut tarjous 60 euroa/6 viikkoa. Eli ei paljon mitään. Normaalihinta taitaa pyöriä siellä 35 euroa/2 vkoa tai 54 euroa/kk. Mitään provisiota ei mene päältä... Joten voi melkein kannattaa pitää paikkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nuo hinnat ovat kyllä järkeviä. Voi vitsi, kun täälläkin pääsisi myymään sillä hinnalla...

Ninnalisa kirjoitti...

Jatkoin kirppispaikkaa vielä kuusi viikkoa eteenpäin. Miehen siskon kanssa otettiin puoliksi eli maksaa 30 euroa per lurjus. Kirppiksellä on viivakoodit eli kummallakin on omat asiakasnumerot joten meidän ei tarvitse edes laskea kuinka paljon on kummankin myynti vaan myynti menee suoraan asiakasnumerolle. Että näin meillä täällä maalla!