keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Ostoksia Ruotsista

Lupasin laittaa näytille kuvia askartelutarvikeostoksistani Ruotsin reissulta. Tässä ensiksi pari tarra-arkkia jotka ostin Ö&B:stä. Hinta oli n. 1 euro/arkki. Kohtuuhintaisia mielestäni, etenkin kun tarroissa on kimallettakin. Se ei kylläkään näy kuvassa.



Panduro Hobbyssa olisi ollut kaikkea kivaa mitä olisin halunnut ostaa. Luin kuvaston koirankorville ennen shoppailemaan lähtöä. Ensimmäisellä reissulla mukaani ei tarttunut muuta kuin aiemmin kuvaamani helmet. Hiplasin ja ihailin kaikkea kivaa, mutta pidin vielä pään kylmänä.

Seuraavalla reissulla mukaani tarttui oheiset Karen Mari Klipin nauhat. Edelleenkin pidin hintaa ihan kohtuullisena, pakkaus maksoi reilun neljä euroa. Mielestäni kohtuullisen hintaisia verrattuna moniin muihin nauhapakkauksiin.


Paperiosastoa kiertelin useaan otteeseen. Olisi ollut vaikka kuinka paljon toinen toistaan ihanampia papereita. Päätin kuitenkin pitäytyä n euro/arkki budjetissa. Jotenkin reilun 2,5 euron hinta paperiarkilta tuntui turhan suolaiselta. Tässä kuvat kaksipuoleisista arkeista. Vasemmalla Dream Street Papersin Rue-sarjan paperi by Lara Ellingson. Keskimmäisenä saman firman Quildet Garden by Angela Hoffmann. Vasemmalla Websters Pages sarjan Cream-paperi.

Tässä paperit kuvattuna toiselta puolelta. Oikea ja vasen on vaihtaneet paikkaa.



Ostin vielä pari arkkia Cloud9Designiltä. Vaaleanpunainen on nimeltään Razzberry Swirl ja ruskea Chocolate Swirl. Herkullisia, vai mitä?



Lopuksi vielä muutama halpa yksipuoleinen arkki. Hintaa n. 0,70/arkki.



Sitten nämä leimasimet olivat tarjouksessa. Koko setti maksoi vain reilun 4 euroa. Varmaan niille löytyy käyttöä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon olit kaikkea kivaa ostanut.
Odotellaan sitten valmistumisia.

Minä odotan poikaa Ruotsista kun on ostanut äipälleen kaikkea kivaa, vielä huomenna käyvät ostoksilla. Juhannuksen jälkeen on hypisteltävää ;-)

Ninnalisa kirjoitti...

On minulla vielä muutamia papereita odottamassa kuvausta. ;) Kumma kun en osannut pitää päätä kylmänä vaikka niin kuvittelinkin.

Sinulle Tia on sitten tullut juhannusvieraita, vai kuinka?

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi en itse Ruotsiin mennyt ei tiedä kuinka suuri läjä papruja olisi tullut mukaan.

Juhannusvieraat kävivät vain äkkiseltään, huomenna tulevat uudestaan käymään.