sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Helmiä sadepäivän ratoksi

Tänään sitten aukesivat taivaat! Vettä sataa ihan kunnolla, mutta ilma ei onneksi ole kovin kylmä. Muuten olisin ollut ihan hukassa juhlavaatteiden kanssa. Olin alkujaan suunnitellut laittavani kummipojan rippijuhliin valkoiset housut ja sellaisen mustavalkoisen hihattoman reisipituisen tunikan. Jouduin kuitenkin hylkäämään valkoiset housut sattuneesta syystä ja tänä aamuna oli mietittävä suunnitelma b:tä. Löysin kaapista tämän viime kesänä ostamani vihreän mekon ja se saa nyt kelvata kun muutakaan soveliasta ei ole. Toivottavasti mekko sopii tilanteeseen. Päälle ajattelin laittaa valkoisen vetoketjullisen paitapuseron.


Lupailin tässä viikolla laittaa kuvia Ruotsin reissulla tekemistäni ostoksista. Panduro Hobbyssa oli tarjouksessa tällaisia lasihelmi-pakkauksia. Eivät maksaneet kuin pikkuisen yli neljä euroa per pakkaus. Aika kohtuullisen hintaisia, vai mitä? Ja kauniita. Ne nyt odottavat helmikärpäs-puremaa. Haluaisin niin kovasti tehdä koruja, mutta jostain syystä en keksi millaisiin koruihin näitä voisi käyttää. Jos mieleesi tulee jotain ideoita niin mielelläni otan niitä vastaan.


Tässä vielä lähikuva toisesta pakkauksesta

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis tooooooooosi kaunis mekko! Kivan retrokin.
Ihania helmiä. Minulla on sama ongelma etten tiedä mitä helmistä tekisin. Isot ja näyttävät korut olisivat mukavimpia tehdä, mutta niitä en pidä joten miksi tekisin.
Toivottavasti se helmikärpänen puraisee pian sinua niin päästään katselemaan korujasi.

Ninnalisa kirjoitti...

Hyvin pelitti mekko juhlissa ;) Makkarat vaan tursuivat ja pursuivat turhan kovasti. Mutta jos sitä jäisi murehtimaan niin en kehtaisi lähteä ihmisten ilmoille ollenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis leninki ja minun värimakuuni sopiva ;-)

Minäkin odotan helmijuttuja valmistuvaksi.