perjantai 25. huhtikuuta 2008

Perjantai-fiilistä

Viikko taas takana. Tähän viikkoon on mahtunut oksennustautia ja kuumettakin. Tyttäreni sairastui tiistaina, oksensi kerran illalla. Keskiviikkona oli sitten kuumetta ja eilinen oli pakollinen huilauspäivä. Ajattelin taas kerran tämän kevään aikana, että onpa hyvä kun en ole töissä tällä hetkellä. Olisin joutunut aika monta kertaa jäämään kotiin lapsia hoitamaan.

Verhouskurssikin on jatkunut. Työ on hidastunut kovasti. Istuinosa alkaa olla jo valmis, vielä kulmiin pehmusteet ja - avot. Laitan kuvia kunhan se taas onnistuu. Nimittäin -

Tietokoneeni on rikki. Nyt istun meidän ikivanhalla romulla, jonka näppäimistö piiputtaa. Pakolliset jutut tällä voi tehdä, esim. ilmoitella että olen vielä hengissä. Niin, siitä tietokoneesta: se alkoi sammuttelemaan itseään ja ilmoittelemaan disk erroria. Internet jökitti, hiiri lakkasi liikkumasta. Vein sen keskiviikkona tohtorille ja tuomio oli että kiintolevy rikki. Vaihtoivat kiintolevyn, ajoivat uuden vistan päivityksen, mutta siltikään kone ei suostu toimimaan. Saa nähdä korjautuuko tänä päivänä. Yksi lohtu asiassa on: kone on ostettu 25.5.2007 eli takuu on vielä voimassa. Toivottavasti korvaa kiintolevyn rikkoutumisen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun näkee huonojen asioiden takaa parempia, kuten että olet kotona lapsesi sairastettua.

Kumma kuinka tällaiseen masiinaan on tottunut, toivottavasti saavat nopeasti kuntoon ja korvaavat kulut.

Ninnalisa kirjoitti...

Kone tuli tänään kotiin ja tuntuu pelittävän, ainakin vielä. Toivottavasti näyttää huonot karvansa kuukauden sisällä, jos niitä on. Maksamaan en joutunut mitään, eli takuuseen meni.

En edes osannut itse ajatella sairastamisasiaa tuolta kannalta. Positiivista ajattelua minulta, kaiketi ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja kiitos askartelukimaran paketistasi! Se oli aivan mahtava ja osui nappiin!
Sain pakettisi vasta tänään postiin, mutta tulossa se on.
Meillä elellään myös vatsataudin täyteisiä päiviä, puolitoista vuotiaamme osenteli koko viime yön.

Ninnalisa kirjoitti...

Yäk. Mahatauti on kamala. Meillä olisi tytön serkulla synttärit tänään, ja aamulla oli vähän lämpöä... kamala huoli pääseekö tänään.

Kiva että osuin paketin kanssa nappiin. Nyt minä jään odottelemaan omaani... Ja kohta on toukokuu ja kusti taas polkee.