sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Kortin valinnan vaikeutta

Tänään piti käydä miehen siskon synttäreillä ja pidin itsestään selvänä, että kyllä minulta kortti löytyy. Eipä se sitten ollutkaan niin yksinkertaista. Mikään valmistamani kortti ei tuntunut tänään hyvältä. Pöh. Siinä sitten yritin kiireen keskellä suunnitella korttia, mutta kuten tiedätte, se ei olekaan ihan niin helposti tehty kuin sanottu. Muutenkin on korttisuunnittelijani, eli mielikuvitukseni, ollut lomalla muutaman päivän. Lopulta päädyin korttiin, jonka kuvana oli poikani värittämä leimakuva, malli sama kuin ensimmäisessä leimakuvassani. Osui ihan nappiin, synttärisankari piti kortista kovasti. Olihan se hänen kummipoikansa tekemä...


Nyt kun tuli käytyä valmiita kortteja läpi, niin siirränpä niistä muutaman kuvan tänne arkistoon. Jos ne vaikka joskus vielä lähtevät eteenpäin.



Vasemmanpuoleisessa kortissa oleva perhonen on K & Companyn tarra-arkista, jonka olen tilannut Calico Craftista. Oikean puoleinen perhonen on leikattu vellum-arkista ja olen kohottanut sen 3d-tarroilla irti alustasta.


Vasemmanpuoleisen kortin kuva on Rub-on siirtokuvia, joita olen tilannut sekä Calico Craftista, että Virgo Craftista. Kortti kaipaa vielä onnittelutekstiä alareunaan. Oikean puoleinen kuva on 3d-kuva ja pohjalla vaalea vellum-paperi.

Tässä pari 3-d korttia. Leimattu Finnstamperin leimasimilla.


Vasemmanpuoleinen kortti oli oikea luomisen tuskan tulos. Kaikki yksityiskohdat piti miettiä loputtoman tarkkaan. En oikein tiedä pidänkö siitä vieläkään. Oikeanpuoleinen on taas Rub-on siirtokuvilla tehty ja hieman keskeneräinen mielestäni.


Tässä kortissa on 3d-kuva ja joku Tiimarin paperi pohjana. Pidän siitä, mutta kaipaa mielestäni vielä onnittelu-tekstin.

Tässä taas Rub-on siirtokuva kortti. Taustapahvina K & Companyn tarrojen taustana ollutta pahvia. Kierrätystä.

Ei kommentteja: