maanantai 31. maaliskuuta 2008

Kesäaikaan siirtyminen pitäisi poistaa laissa

Nyt ollaan sitten toista aamua kesäajassa. Eka kouluaamu ja koululaiseni esitti kaikkeen jyrkän vastalauseen. Mihin minä vielä jyrkemmän. Siinä sitten kaksi tolloa huusi toisilleen. Ihan niin kuin ne vaatteet sillä olisivat totelleet paremmin tai asiat luistaneet sujuvammin. Taisi olla väsymystä ihan molemmilla. Mutta minunhan se olisi pitänyt muistaa pitää se aikuisen paikka eikä lähteä lapsen känkkäränkän mukaan. Vitsi kun alkoi mukavasti aamu.

Tälle päivälle ei ole mitään erityistä suunnitteilla. Josko jatkaisin lyhyeksi jääneitä yöuniani. Ehkä laitan ensin pesukoneen pyörimään. Myöhemmin voisin ottaa taas jonkun nurkan tai laatikon, jonka käyn läpi. Kierrätykseen menevät omaan laatikkoon ja roskiin lopuista aika raa´alla kädellä. Väärään paikkaan eksyneet asiat omille paikoilleen. Tätä olen nyt tehnyt parin viime viikon aikana. Roskis on täyttynyt aika hyvin, mutta ei se kyllä missään näy. Jos nyt ei satu sinne laatikkoon kurkistamaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kesäaika pitäisi todellakin lopettaa! Minua kellojen siirtely ei haittaa erityisesti, mutta ei siinä ole mitään järkeäkään! Olet saanut laitettua tuon askartelukammarin napin sivullesi. Hyvä hyvä! t.Tirsu

Ninnalisa kirjoitti...

Niin sain napin laitettua. Kiitos siitä kuuluu sinulle. Meillä aletaan jo vähitellen sopeutua tähän kesäaikaan, mutta väkisellä meinaa lapsilla mennä illat aina pitkiksi.