maanantai 13. lokakuuta 2008

Valmista tuli

Kuten eilen kirjoittelin niin olen pistellyt kaapin nurkasta löytämääni liinaa valmiiksi. Eilen illalla istuskelin telkkarin ääressä katsellen samalla Meidän isä on parempi kuin teidän isä- ohjelmaa ja ompelin samalla reunataitoksia. On se sitten kumma, että vaikka kuinka yritin olla tarkkana ja katsoa, että taitos menee lankasuoraan niin reunat näyttävät niinkuin ne olisivat juosten kustu. En jaksa ymmärtää syytä en. Tällä kertaa vedin yhden langan pois, ihan vaan varmistaakseni että tulee taatusti lankasuora. Toisenkin taitoksen kohdalla tein samoin. Neulasin taitokset nuppineuloilla ja silti - mutkittelee! Ei yhtä pahasti kuin aiemmassa liinassa, mutta silti. Kuitenkin olen kaiken kaikkiaan tyytyväinen liinaan. Kaiken murinankin jälkeen.


Tässä vielä kuva kuviosta lähempää.


Ajattelin muuten eilen illalla, että kaikesta sitä pitää ohjelmaa tehdä. Siitäkin kenen isä on hyvä, parempi ja parhain. Miksei riitä, että minun isä on hyvä. Sitäkin mietin, että kenen aloitteesta perheet moiseen ohjelmaan lähtevät mukaan. Jotenkin säälitti eilen se pikkutyttö jonka isä tuli toiseksi kilpailussa. Taisivat olla aika tosimielellä mukana. Pettymys oli suuri kun meidän isä ei ollutkaan se kaikkein paras.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun laitoit kuvan tänne valmiista liinasta, aivan kaunis ruiskaunokki aihe. Taidat olla liian kriittinen reunojen suhteen, kyllähän käsityön jälki kuuluu näkyä ;-) Kärsivällisyyttä tuollainen työ vaatii.



Ei minullekkaan ihan kolahda tuo ohjelma, voipi tulla monelle paha mieli ja tuleeko koulussa sanomista jälkeenpäin.

Anonyymi kirjoitti...

Laiskamatokin tänään liikenteessä. Tarkoitan itseäni siis. Meilitkin jää kirjoittamatta, kun koittaa vaan luovia päivästä läpi. Monta kertaa päivässä on olo, että kumpa ois jo yö, ja sais nukkua, olis hiljaista, eikä vaatimuksen vaatimusta missään.

Hei, aivan upea tuo liina. Mun kärsivällisyys ei taitaisi taipua tuohon hommaan. Mutta on hienoa, että jotkut osaavat vaalia erilaisia kädentaitoja.

Tuo ohjelma on kyllä ihan syvältä.....itse en edes viitsinyt katsoaa, mainoksin jo tökkäsi. Suorituspainetta toisen perään....sekö on se, mitä lapsille korostetaan? Ei hyvänen aika. Mun isä (nyt 67v) on ainakin oikeesti parempi, kun kymmenen Tarzania yhteensä, eikä siihen tarvita mitään tv-ohjelmia!

Jaksuhalit täältä.

Anu kirjoitti...

Jestas sentään miten nätti liina!!!
Nyt olet kyllä aivan ylikriittinen itsesi suhteen. En ikipäivänä jaksaisi tehdä tuollaista. Ei riittäisi kärsivällisyys - ei ei ei.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana! - on se hienoa, että ihmisellä on tuollainen taito (ja kärsivällisyys :))
Muuten, katsoin saman ohjelman - itse ajattelin kanssa sitä tyttöä ja onko oikein kilpailuttaa noinkin pieniä - nykyään pitää muutenkin olla niin kilpailuhenkinen, koulussa ja vapaa-aikana....
ja vielä - jos ei ole sitä iskää, miten heillä tuntuu tämä....

Aurinkoa elämääsi :))))))))