maanantai 5. toukokuuta 2008

Korttitehdas käynnissä

Olen viime aikoina tehnyt muutamia kortteja, mutta jostain syystä en ole niistä saanut kuvia tänne laitettua. Laiskuuttako lie? Olisi varmaan selailijoista mukavampaa, että juttua ja kuvia tulisi tasaiseen tahtiin, mutta innostukseni kulkee puuskissa ja siksi kuvatkin tulevat kerta pompsissa. Tässä siis tekemäni kortit sitten viime kortti-postauksen.


Ensiksi tekemiäni 3d-kortteja. Huomaatteko - niihin on tullut kiillettä. Aiemmin en voinut kuvitellakaan laittavani kortteihini kiillettä, mutta nyt tuntuu monen kortin kohdalla, että jos en "kiilletä"niitä niin jotain puuttuu.











Tilasin Englannista muutaman ihanan Sugar Nellie-leimasimen. Tilauslakkoni on ohi, kaikesta päätellen. Nyt kun pidin pienen tilauslakon niin huomaan, että olen tullut nuukemmaksi, ainakin joksikin aikaa.





Yksi kissakortti iki-ihanista vintage-kuvista.



12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja! Kiillettä on sopivasti - ei liikaa eikä liian vähän. Älä ajattele, että sinun tulisi päivittää blogiasi lukijoita varten. Minua riivasi sama ajatus yhdessä vaiheessa. Bloginpidosta tuli pakko eikä se ollut enää kivaa. Omaksi iloksenihan sen olin perustanut! Sen jälkeen olen kirjoittanut silloin, kun on siltä tuntunut. Tee sinä samoin!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä kiillettä muuten käytät? Minä pilasin monta tekemääni joulukorttia sillä, että vedin niihin lopuksi hileliimaa. Korttipohjat menivät ihan käppyrään. *MUR MUR MUR!* Sen jälkeen en ole hileliimoihin koskenut.

Ninnalisa kirjoitti...

Minä käytän Sticklesin kiilleliimaa. Se on kyllä tosi hyvää eikä kupruile. Halvoilla ei tee yhtään mitään. Tuo kimaltava liima on nimeltään Ice Stickles; Gold Ice.

Olet oikeassa Tirsu siinä, että omaksi iloksi tätä hommaa pitää tehdä. Jotenkin vaan tuntuu niin masentavalta välillä kun toiset postaa monta kertaa päivässä ja itse muutaman kerran kuussa.

Anonyymi kirjoitti...

HUS HUS! Nyt hiiteen tuollaiset mietteet! Elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin blogin päivittäminen. VAI!?! Teetkö muuten kortteja myyntiin vai lähetteletkö niitä ystäville..?

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kortteja olet tehnyt ja sait ne meidän ihailtavaksi.

Jokainen kortti on nätti omalla tavallaan. Kiillettä minäkin käytän, se menee vähän sysäyksittäin, joskus sen ihan unohdankin.

Höpsistä tuon postaamisen kanssa, jokainen taaplaa tyylillään.

Ninnalisa kirjoitti...

Ihan omaksi iloksi teen kortteja ja niitä sitten annan ystäville ja sukulaisille kun se hetki tulee. Myisin kyllä, mutta en ole vielä sopivaa myyntitapaa löytänyt. En jaksa kiertää paikasta toiseen ja jos meinaisi myyjäisiin mennä niin pitäisi olla muutakin kuin kortteja.

Anonyymi kirjoitti...

Tulin oikein ajan kanssa katsomaan, kun aikaisemmin oli vähän hoppu ;-)

Kisu kortti on kiva ja kastelukannukortissa harmooniset värit.

Nelliet hyvin väritetty, sinisessä kaunis pöytäliina oliko ihan hilettäkin.

Ninnalisa kirjoitti...

Kiitos kauniista kommenteista! Olen yrittänyt löytää yhteensopivat kuvat ja taustat ja värit. Pöytäliinassa on hilettä, näit ihan oikein. Minulla on värittäminen vielä harjoitusasteella...

Helka kirjoitti...

Hei! Tuolta askartelukammarin keskustelupalstalta löysin linkin blogiisi, ja tulin piipahtamaan. Ihania kortteja olet tehnyt, todella kauniisti sommiteltuja.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tuo sinun lemmikkihamsterisi on varsin nirso. Ei meinaa kelvata mansikat kaverille. Ei kai se ole sairas? Tai ehkä sitä on ruokittu pitkin päivää.... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Sinullapas on täällä kivoja kortteja, paljon erilaisia :))

Ninnalisa kirjoitti...

Kiitos kehuista! Minä pyrin tekemään monenlaisia kortteja. Vähän sen mukaan mikä fiilis on. Onpahan sitten vaihtoehtoja mistä valita.